Satisfyer White Temptation – akkus csiklóvibrátor (fehér)

10 995 Ft

Leírás

Ez a lélegzetelállító szexuális segédeszköz a(z) Satisfyer White Temptation – akkus csiklóvibrátor (fehér) a(z) Vibráló tojások > Vezeték nélküli kategóriában felejthetetlen örömet és élvezetet hoz intim életébe. Innovatív kialakításával és biztonságos anyagaival tökéletes választás mindazok számára, akik az élvezet és az intenzitás új szintjeit szeretnék felfedezni.

Ez az egyedülálló szexeszköz a funkciók és stimulációk széles skáláját kínálja, amelyek még a legigényesebb ízlést is kielégítik. Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön egyéni preferenciáihoz, és maximális élvezetet nyújtson.

És mindezt hihetetlen ár-érték arányért! Ez a szexeszköz minőséget és élvezetet nyújt verhetetlen áron 10995.00 Ft. Legyen Ön kezdő vagy tapasztalt felfedező, ez a sokoldalú szexjáték lehetővé teszi, hogy megvalósítsa legvadabb fantáziáit, és új, izgalmas dimenziót hozzon intimitásába.

Hagyd magad elvarázsolni ezzel a lenyűgöző szexeszközzel, és nyisd ki az ajtót a végtelen élvezet és elégedettség előtt. Itt az ideje, hogy megrendelje ezt a kivételes játékot, és új szintre emelje szexuális életét!

Gyakori kérdések

Az Satisfyer White Temptation – akkus csiklóvibrátor (fehér) 10995 Ft. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Satisfyer White Temptation – akkus csiklóvibrátor (fehér) biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vezeték nélküli - Hasonló termékek: Szeméremnél nyitott távvezérlésű vibrációs bugyi Crotchless Thrill, Sunny Side Up And Down vibráló tojás fel-le mozgással, Classics Bullet – lila, LELO Lyla 2 – vezeték nélküli vibrotojás (fekete)