Egyszerű ostor – piros

2 895 Ft

Leírás

Ez a lélegzetelállító szexuális segédeszköz a(z) Egyszerű ostor – piros a(z) SM, BDSM, Bondage > Paskolók és csiklandozók kategóriában felejthetetlen örömet és élvezetet hoz intim életébe. Innovatív kialakításával és biztonságos anyagaival tökéletes választás mindazok számára, akik az élvezet és az intenzitás új szintjeit szeretnék felfedezni.

Ez az egyedülálló szexeszköz a funkciók és stimulációk széles skáláját kínálja, amelyek még a legigényesebb ízlést is kielégítik. Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön egyéni preferenciáihoz, és maximális élvezetet nyújtson.

És mindezt hihetetlen ár-érték arányért! Ez a szexeszköz minőséget és élvezetet nyújt verhetetlen áron 2895.00 Ft. Legyen Ön kezdő vagy tapasztalt felfedező, ez a sokoldalú szexjáték lehetővé teszi, hogy megvalósítsa legvadabb fantáziáit, és új, izgalmas dimenziót hozzon intimitásába.

Hagyd magad elvarázsolni ezzel a lenyűgöző szexeszközzel, és nyisd ki az ajtót a végtelen élvezet és elégedettség előtt. Itt az ideje, hogy megrendelje ezt a kivételes játékot, és új szintre emelje szexuális életét!

Gyakori kérdések

Az Egyszerű ostor – piros 2895 Ft. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Egyszerű ostor – piros biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Paskolók és csiklandozók - Hasonló termékek: Zado rövid ostor velúr bőrből, Darkness Paddle szív alakú bőr paskoló piros, Zado bőr ostor masszív acél nyéllel 77 cm, Pipedream – Fetish Fantasy Series Ffs Beaded Cat-o-nine Tails Black