HOT Shiatsu G-Spot – G-pont stimuláló intim gél (15ml)

6 695 Ft

Leírás

Ez a lélegzetelállító szexuális segédeszköz a(z) HOT Shiatsu G-Spot – G-pont stimuláló intim gél (15ml) a(z) Afrodiziákumok és stimulálók > Női orgazmus kategóriában felejthetetlen örömet és élvezetet hoz intim életébe. Innovatív kialakításával és biztonságos anyagaival tökéletes választás mindazok számára, akik az élvezet és az intenzitás új szintjeit szeretnék felfedezni.

Ez az egyedülálló szexeszköz a funkciók és stimulációk széles skáláját kínálja, amelyek még a legigényesebb ízlést is kielégítik. Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön egyéni preferenciáihoz, és maximális élvezetet nyújtson.

És mindezt hihetetlen ár-érték arányért! Ez a szexeszköz minőséget és élvezetet nyújt verhetetlen áron 6695.00 Ft. Legyen Ön kezdő vagy tapasztalt felfedező, ez a sokoldalú szexjáték lehetővé teszi, hogy megvalósítsa legvadabb fantáziáit, és új, izgalmas dimenziót hozzon intimitásába.

Hagyd magad elvarázsolni ezzel a lenyűgöző szexeszközzel, és nyisd ki az ajtót a végtelen élvezet és elégedettség előtt. Itt az ideje, hogy megrendelje ezt a kivételes játékot, és új szintre emelje szexuális életét!

Gyakori kérdések

Az HOT Shiatsu G-Spot – G-pont stimuláló intim gél (15ml) 6695 Ft. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

HOT Shiatsu G-Spot – G-pont stimuláló intim gél (15ml) biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Női orgazmus - Hasonló termékek: Iroha Petit Lily csiklóizgató, Ruf FEMALE ORGASMA – LAVETRA 30ml, G-power Orgasuscreme 30 Ml, Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml