LELO SILA – VÍZÁLLÓ, HANGHULLÁMOS CSIKLÓ VIBRÁTOR (PINK)

44 499 Ft

Leírás

Ez a lélegzetelállító szexuális segédeszköz a(z) LELO SILA – VÍZÁLLÓ, HANGHULLÁMOS CSIKLÓ VIBRÁTOR (PINK) a(z) Csiklóizgatók kategóriában felejthetetlen örömet és élvezetet hoz intim életébe. Innovatív kialakításával és biztonságos anyagaival tökéletes választás mindazok számára, akik az élvezet és az intenzitás új szintjeit szeretnék felfedezni.

Ez az egyedülálló szexeszköz a funkciók és stimulációk széles skáláját kínálja, amelyek még a legigényesebb ízlést is kielégítik. Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön egyéni preferenciáihoz, és maximális élvezetet nyújtson.

És mindezt hihetetlen ár-érték arányért! Ez a szexeszköz minőséget és élvezetet nyújt verhetetlen áron 44499.00 Ft. Legyen Ön kezdő vagy tapasztalt felfedező, ez a sokoldalú szexjáték lehetővé teszi, hogy megvalósítsa legvadabb fantáziáit, és új, izgalmas dimenziót hozzon intimitásába.

Hagyd magad elvarázsolni ezzel a lenyűgöző szexeszközzel, és nyisd ki az ajtót a végtelen élvezet és elégedettség előtt. Itt az ideje, hogy megrendelje ezt a kivételes játékot, és új szintre emelje szexuális életét!

Gyakori kérdések

Az LELO SILA – VÍZÁLLÓ, HANGHULLÁMOS CSIKLÓ VIBRÁTOR (PINK) 44499 Ft. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

LELO SILA – VÍZÁLLÓ, HANGHULLÁMOS CSIKLÓ VIBRÁTOR (PINK) biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Csiklóizgatók - Hasonló termékek: LELO Enigma – akkus, vízálló, 2in1 G-pont vibrátor, LELO Sona Cruise – hanghullámos csiklóizgató (pink), Satisfyer Pro Deluxe – akkus vízálló csiklóizgató (bézs-fehér), LELO Enigma – akkus, vízálló, 2in1 G-pont vibrátor