Penthouse Midnight Mirage – szaténos, áttetsző köntös tangával (fekete)

5 495 Ft

Leírás

Ez a lélegzetelállító szexuális segédeszköz a(z) Penthouse Midnight Mirage – szaténos, áttetsző köntös tangával (fekete) a(z) Női szexi fehérnemű > Szexi szettek kategóriában felejthetetlen örömet és élvezetet hoz intim életébe. Innovatív kialakításával és biztonságos anyagaival tökéletes választás mindazok számára, akik az élvezet és az intenzitás új szintjeit szeretnék felfedezni.

Ez az egyedülálló szexeszköz a funkciók és stimulációk széles skáláját kínálja, amelyek még a legigényesebb ízlést is kielégítik. Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön egyéni preferenciáihoz, és maximális élvezetet nyújtson.

És mindezt hihetetlen ár-érték arányért! Ez a szexeszköz minőséget és élvezetet nyújt verhetetlen áron 5495.00 Ft. Legyen Ön kezdő vagy tapasztalt felfedező, ez a sokoldalú szexjáték lehetővé teszi, hogy megvalósítsa legvadabb fantáziáit, és új, izgalmas dimenziót hozzon intimitásába.

Hagyd magad elvarázsolni ezzel a lenyűgöző szexeszközzel, és nyisd ki az ajtót a végtelen élvezet és elégedettség előtt. Itt az ideje, hogy megrendelje ezt a kivételes játékot, és új szintre emelje szexuális életét!

Gyakori kérdések

Az Penthouse Midnight Mirage – szaténos, áttetsző köntös tangával (fekete) 5495 Ft. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Penthouse Midnight Mirage – szaténos, áttetsző köntös tangával (fekete) biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szexi szettek - Hasonló termékek: Szandra szett – fekete/piros, Obsessive Alabastra nyitott melltartó/mellemelő és alsó (rózsaszín), Passion Magali Set with Open Bra Red, Penthouse Midnight Mirage – szaténos, áttetsző köntös tangával (pink)